Uudistamme nettisivumme !!

Klikkaa Flextex.net tästä

 

 

 

Flextex on erikoistunut tanssissa ja urheilussa tarvittaviin bi-elastisiin laatukankaisiin. Näistä kankaista valmistettujen pukujen tulee kestää ja joustaa siinä missä urheilijan ja tanssijankin, niin harjoituksissa kuin kilpakentillä. Omakohtaiset kokemukset ovat osoittaneet, että bi-elastisten kankaiden löytyminen toivotussa värissä ja laadussa on ollut hyvin haasteellista. Nyt sen ei pitäisi sitä enää olla. 10 sentin minimiostomäärällä toivomme tuovamme helpotusta myös pukujen koristeluun. Ja vaikka olemme tinkineet hinnoista, emme tingi laadusta.

Toimittaessamme tavaraa asiakkaillemme postitse emme lisää toimituksiin mitään toimituskuluja, vain ja ainoastaan postimaksut, jotka meidän on postille maksettava. Emme myöskään lisää Matkahuollon kautta toimittamiimme lähetyksiin mitään omia kulujamme.


Työstämme sivujamme jatkuvasti valikoimamme kasvaessa, silti emme aina ehdi reagoida jatkuvasti muuttuviin varastotilanteisiin.
Toivottavasti löydät etsimäsi tuotteet sivuiltamme. Jos näin ei ole, ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme Sinua palvella. Kaikkia tuotteitamme kun emme saa lisättyä nettisivuillemme, aina kannattaa siis kysyä. Teemme valikoimaamme myös mielellämme lisäyksiä, joita asiaakkaamme toivovat. Emmekä harrasta ylihinnoittelua.
Olipa kysymyksessä tilaus tai tiedustelu, yhteydenottosivulta voit lähettää meille viestiä! Ja toki saa myös soittaa klo 9.00 ja 21.00 välillä, arkena ja sunnuntaina.
 
Soita:                 Marika 0400 870 730  

                            Lutz     0400 877 858

You can contact us as well in  English, auf Deutsch eller också på svenska!
Löydät meidät Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n kupeesta Vantaalta. Varsinaista liikettä meillä ei ole, mutta soittele, niin sovitaan, koska tavataan!
Tule tutustumaan kankaisiin kun Sinulla on aikaa.  
Näkemisiin!